Over ons

Introductie

Jacobs Constructie en Apparatenbouw (J.C.A.) is al geruime tijd een toonaangevend bedrijf in het maken van speciaalmachines en gereedschappen voor de boomkwekerij sector, industrie en het maken van interieur en exterieur producten. Het bedrijf is zo ingesteld dat men klantspecifieke machines en toebehoren kan ontwikkelen en maken. Van prototype tot serieproduktie.

Wernhout richting zuid verlatend valt je blik al snel op het bedrijfspand van Jacobs Constructie en Apparatenbouw. Lange werkdagen zijn geen probleem: van je hobby je werk maken geeft nog elke dag voldoening.

Zo’n 20 jaar geleden startte wij ons bedrijf in Schijf (gemeente Rucphen). Al snel was die locatie te klein. Sinds 1993 is ons bedrijf gevestigd aan huidige locatie aan de Wernhoutseweg 138.

Bij binnenkomst valt direct de schone werkruimte op en de moderne machines. Jacobs gaat voor kwaliteit en dat is geen loze kreet. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van machines voor de boomkwekerij. Er wordt geleverd aan met name Nederland en België, maar ook Duitsland, Tsjechië, Polen etc.. Reclame van mond tot mond levert voortdurend nieuwe klanten op.

Jacobs levert hiernaast ook allerlei andere producten, van aluminium en roestvrij staal. In de ogen van Cees en Luzanne straalt een succesvol bedrijf vooral werkplezier uit, dat merken klanten. Het werkelijk gaan voor topkwaliteit betekent het klein houden van het bedrijf (groei in aantal medewerkers wordt niet nagestreefd). Als onderneming klein blijven betekent keuzes maken: klanten krijgen niet snel nee te horen, maar het kan zijn dat ze wat betreft planning eens iets langer moeten wachten.

JACOBS COnstruCtie en apparAtenbouw b.v. © 2014

Ontwerp & realisatie
Shadow IS